Festivalens första gäst har anlänt!

20151013_173733

Jag sitter i bilen ut till Landvetters flygplats utanför syns hösten klar och färgstark. Jag ska hämta upp Laura Delano som varit en viktig person för mig i planerandet och förverkligandet av filmfestivalen. Imorgon kommer Daniel Mackler och sedan Dylan Tighe för att göra soundcheck på Stora Teatern. Allt blir med ens verkligare.

Ett år har gått av intensivt planerande, koordinerande och förverkligande. Många dagar har energin sprungit ur ilskan av vetskapen hur människor som söker hjälp i några av sina värsta stunder i livet möts av en psykiatrisk vård där själva mänskligheten negligeras. Andra dagar har det varit övertygelsen om nödvändigheten att påminna om att vi människor är så mycket mer, både större och mindre, än gener, signalsubstanser och annat i hjärnan som jag inte ens vet namnet på.

Jag är stolt över att vi nu om några dagar öppnar dörrarna till Stora Teatern och Driving US Crazy filmfestival här i Göteborg. I mån av plats kommer det att under helgen säljas endagsbiljetter och från kl 14 även halvdagsbiljetter.

Varmt Välkomna i helgen!

Share:Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone